Tuesday, 4 June 2013

ROASTERS Health Watch 2013- 30 HAri

As salam,

apa khabar semuanya, semoga dalam keadaan sihat sejahtera dan dipermudahkan segala dariNya Amin..
Ok dyat nk story pasal ROASTERS HEALTH WATCH 2013, untuk makluman korang dah sebulan event ni berlangsung tau.nak tau apa yang boleh diLihat setelah sebulan bber work out di Gym dan makan makan di KRR.

Pihak KRR inginkan perkembanga terbaru dyat.ermmmm takut gak ni coz badan mcm tu je hahahaha

a)                  What is your ideal BMI (weight) that you hope to achieve in this challenge?
 - Impian untuk memilili BMI (weight) adalah tidak menjadi masalah yang penting Berat badan saya nampak ada perkembangan positif kalau berat turun dengan banyak syukur Alhamdulillah.yang penting dyat terus giat berwork out, Berjogging disamping makan makanan yang berkhasiat.Saya berharap berat saya akan turun dengan luar biasa.Insyaallah.
 
 b)                  What factors that contributed to your participation in this challenge?
- Faktor yang menjadikan dyat untuk join event ni adalah kerana berat badan yang semakin membimbangkan, dan dyat akan melangsungkan  perkahwinan pada bulan september Insyaalah.takutlah baju pengantin tak muat pulak..hahhahaha .

C)        What is your favourite class from the fitness centre?
- Kelas menjadi kegemaran dyat adalah RPM dan Body Combat kerana RPM (cyling) sangat membantu menurunkan berat badan dengan pelbagai style dari pengajar.dan BOdy combat amat membantu dalam kekuatan otot otot dan boleh meregangkan lemak lemak.saya Enjoy dengan kelas ini...Yeahhhh


 d)                  How frequent do you visit the gym?
- Selalunya dyat akan Work out 3 kali seminggu.dan jika tiada urusan lain.setiap khamis Personal Trainer (PT) akan mengajar Workout.sangat Xstemlah...TQ EN.FAzli yang sangat sporting.


e)                  What did you enjoy the most from Kenny Rogers ROASTERS?
- Saya sangat sukakan ayam.AYam diKRR sangat bagus untuk kesihatan kerana ia kurang lemak dan garam.disampign dengan saladnya yang Fresh!! owesome Beb!!! KENNY's Chicken & GArden Meal.teh Best!!! More healthy 


f)                   How frequent do you dine in Kenny Rogers ROASTERS and which outlet
 -5 kali seminggu saya kunjungi KRR kerana menunya berkhasiat dan sangat sedap.Outlet yang                  menjadi pilihan adalah SEtapak kerana layanan stff yang bagus, Wifi, dan suasana yang sangat Best!! bila KRR Berjaya Times Square dah buka jawapannya KRR BTSlah lepas ni 


 g)                  What are some of the challenges that you encounter in this 8-week challenge?
 CAbaran yang saya hadapi adalah tekan tubi, berlari, menjaga pemakanan.Yang penting Makan KRR sangat saya suka.makan KRR bukan cabaran hihihiii

 
 h)                  Which celebrity that you would like to compete and defeat?
- Melihat fizikal selebriti yang Kurus agak susah untuk menilai kredibiliti mereka.hihihi ermm rasanya AMran Ismail ingin saya lawan..boleh ke? 



 story pasal apa yang dyat buat sepanjang sebulan.nak tengok gambar terkini.hahahhaa MALuuuuuuuuuunya..













Oklah sampai sini je citer dyat pasal sebulan KRR challenge ni..nak tahu citer seterusnya kena tunggu sebulan lagi.hope nampak lebih kurang dari biasa...

"korang jaga kesihatan tau!! KRR tempat pilihan"

Wasalam.

2 comments:

  1. waahhhh dayat hebat! teruskan perjuangan ini = support!

    ReplyDelete