Wednesday, 22 February 2012

Filem Adnan sempit 2 Terbaik derrr!!!

As salam...NI nak citer pasal Filem Adnan sempit sekuel dari Adanan Sempit yag dulu..hehehhe Dyat sudah menontonnya 2 kali. pertama bersama Pelakon INtan ladyana..Tajaan SHurah.Menang semasa FAcebook SHURAH buat contest.Dyat menang Minggu pertama..Oklah dapat 2 Tiket menonton wayang dan sehelai T-shirt.Tapi dapat Tshirt size comel sangat..huhuhu kempunanlah nak pakai T-Shirt Adanan Sempit 2.Tayangan diadakan di MBO subang Prade.Memang Terbaiklah Filem ini.


Senarai Pemenang!!!
Sinopsis:-

Mengisahkan Adnan still berkapel dengan Nadia iaitu anak kepada Dato Isnin.pelbagai rintangan yang mereka perlu renangi antranya Dato Isnin memberi syarat 30 Hari Transformkan diri adnan untuk menceburkan diri dalam dunia Korporat.dan perlu pandai bermain Golf serta mengetuai meeting dengan client luar negara.MAnakala NAdia pula perlu pandai memasak, mengemas Rumah dan sebagainya demi menjadi seorang Isteri yang Mithali.

Percintaan Wawa dan Bobby masih bercelaru kerana disebabkan kesengalan Bobby.Konflik diantara NAdia dan adnan semakin serius disebabkan perangan Dato Isnin yang telah  mengupah FENdy untuk memperoak perandakan hubungan mereka.Fendy telah datang ke rumah Adnan untuk Menggoda Adnan.Secara kebetulan Nadia dan Wawa datang ke rumah Adnan.MAka Terjadilah Sesuatu yang Memeranjatkan NADIA.....WAWA....dan BOBBY.....APakah kejadian itu?

JENg...JEng..Jeng...

 JOM saksikan ADNAN SEMPIT 2 dipawagan pada 23 FEbruari 2012.

BAgi pendapat dyat Filem ini tidak membosankan malah ia amatlah kelakar.selalunya dyat bosan menonton filem tempatan 2x.Untuk Adnan Sempit 2 ini Rasa Tidak BOSan.

Barisan orang2 kuat Shurah serta MIG

Produk Shurah didalam Goodies Bag.

Malam Pratonton bersama SHurah

Dyat bersama KAk Zie dan Ka shirin..


Dan PAda 21 Februari 2012 dyat sekali lagi menonton Filem Adnan Sempit 2 di TGV Sunway Pyramid pulak.....Memang Terbaiklah MIG. dan Mejar David TEo!!!

Peminat TEgar MIG ONline

PEngarah dan Barisan Pelakon Yang MEletop!!

Penerbit dan pengarah serta Barisan pelakon mantap!!!

Picture Kredit to MIG ONLINE.....


Wasalam..   

1 comment: