Monday, 18 June 2012

PArcel PANAS Beb!! SYukur!!

As salam

SYukur lagi sekali.....kerana rezki dari ALlah untuk HAmbamu yang kerdil ini...semoga rezkiku terus dan terus bertambah amin...
PErghh TAjuk entry hari ni bukan main panaskan...PArcel PAnas!!!hahaha

Ni penangan menang contest PERADUAN KUMPUL HURUF DUtch LAdy.Kesemua pemenang 9o orang tau..Yang bestnya dyat hanya hantar 2 penyertaan je..Huruf huruf tu dyat bertukar tukar dgn Klik Opis dan kak YUMIE yang meletop gituuu....hahhahaha kalau dah rezki x kemanakan...walau hantar banyak berguni guni kalau belom rezki terima jela kan..

Inlah Parcel panas itu...

terus ku rabakkan bungkusan itu...

TAraaaaa bersinar lagi tuuu

snap dari sisi...
Syukur Alhamdulillah sekali lagi HAdiahku sudah terima walaupun tak dapat call dari organizer.alih alih sudah sampai depan umah..Ni kes macam contest Uniliver yang mennag IpAD2 last 3 month..hahahahah

HAdiah ni akan dihadiahkan kepada adik bongsuku selepas menduduki UPSR.kalau bg sekarang alamatnya nk belajar kemana..asyik FB jelaaa nanti dia..heheheheh bg abng guna dulu yeee..heheheh


Oklaaahh hanya 2 hadiah je yangku menang..Semoga dimasa akan datang terus BErtambah rezkiku AMin....

*NAntikan update mengenai COntest RAP Besday diERA.fm bila dh terima hadiahnya.OK

Wasalam...

8 comments:

  1. gelojoh betul merabakkan wrapping itu! hahaha
    btw congratssss!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TAu xp..Dah le merabakkan Wrapping tu pukul 12 lebih.....ngantokkkk katanya....

      Delete
  2. tahniah bang. ade tips tak cmne nak menang contest ni? heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Azreen.Tips Mudah je...BErani MElabur....BErusaha..BErdoaa dan akhir sekali TAwakal je....Jangan cepat mudah putus asa jiak belom menang..INsyaallah rezki akan milik kita dimasa akan datang

      Delete
  3. Syukur ALhamdulillah..MEmang BEst!!!

    ReplyDelete
  4. Wah bestnye hadiah... tahniah...

    ReplyDelete