Monday, 11 June 2012

Olympus!! Oh Olympus!! SYukur

As salam

Syukur sekali......HAri ni rajin nk update pasal contest FB ye...hehehe...COntest ni menang kat FAcebook kena invite kawan kawan then akan terbuka KOtak-kotak...So dyat mennag ROund 2.Hadiah perlu diambil di NOrthpoint Mid Valley....SO sekali jalan DYat runner Services amikkan sekali Kak Wan..Kak LIna...n Kak Nurul.(Charge Ok) hehehehehhe....

4 Bijik kesemuanya...........Amoi tu tanya nk Paper beg ke?jawapanku NAk le coz dalam hati wahh mesti Paper beg jam tangan..Bestnya...ermmmm impianku meleset Hanya Plastik pasar je dia bagi.hahahhahhahah


dah macam amik kat kaki lima je..hadiah aku ni.ye laa plastik x glamer langsung!!! anyway Syukur Alhamdulillah...


Ini diaaaa.............

KAmera oh digital..
KAmera digital ni macam nak jual jeee. kalau jual RM200 Ada ke orang nak beli? LELONG!!! LELONG!!!! SOld Out!!!!

Syukur alhamdulillah lagi...Semoga lepas ni update Blog pasal menang!! MEnang!!! dan MEnang!!!!

AMIN...........


Wasalam...

2 comments: