Friday, 14 January 2011

HAdiah Awal Tahun

Salam Semua......

Tahun BAru 2011, Syukur Alhamdulillah ke HAdirat Allah yang sentiasa memberikaku kesihatan yang sejahtera.Amin...Bertarikh 11 January 2011 adalah tarikh yang amat menggembirakanku kerana Dyat teriama Hadiah dr ERA.fm.Syukur sekali lagi.

Dyat terima Call dr Housematt memberitahu hadiah dr era sudah sampai.Dyat happy giler.waktu lunch dyat balik umah dan lunch sesama.dengan rasa teruja dan gembira dyat terus bankk in kan hadiah tersebut.so dyat kena tunggu selama 3 harilah..(lama gak tu).

semalam (13january 2011) dyat dh boleh keluarkan hadiah tersebut..so happay sekali lagi..syukur kerana Allah memurahkan rezekiku.amin.Dan pada masa yang sama Dyat terimacall dr www.mix.fm memberitahu dyat terpilih dlama cabaran 14 NEstle Fitness.HAdiah memang lumayan iaitu RM500 cash Plus IPAD (RM2,300.00) Perghhhhhhhh Gilerrr Kentang!!!! IPAD adalah Idamanku!!!!!!!!!!!!!

Maka bermula Next week Misi Dyat akan bermula.Dengan MOTO NO KFC...NO! Pizza!! No..Dominos ..NO! Mcd semoga cabaranku berjaya Insyaallah!!!!!!!!!!! Amin.Kawan kawanku doakanku Dyat Berjaya k....

KIta jumpa dicoretan yang akan datang dengan cerita PAnAS!! Ceritaku!!!

WAsalam..
Dyat

No comments:

Post a Comment